KATEGORITË

Pse të zgjidhni çanta Feima si furnizuesin tuaj

pse-zgjidh-feima

Jinhua Feima Bag Co, Ltd, e ndërtuar në vitin 1995. Ne jemi një projektues, prodhues kryesor në industrinë e çantave.Produktet kryesore të kompanisë sonë janë çanta shpine, çanta për shpatulla dhe mesazhe, çanta për jashtë dhe udhëtime, çanta sportive, bagazhe dhe çanta për fëmijë, çanta biznesi, çanta për gra, çantë, çanta kozmetike, çanta për blerje dhe transportim, çanta magazinimi, çanta shpine për qen çanta, Çanta muzikore, Çanta të palosshme, Çanta promovuese, Çanta shkollore, Çanta për laptop.Çanta mjetesh dhe pothuajse të gjitha llojet e çantave.

Lexoni më shumë për ne

Procesi i prodhimit për çanta

Lajme & Ngjarje

NËSE DËSHIRONI TË IMPORTONI NGA NE, JU LUTEM PLOTËSONI FORMULARIN E MËPOSHTËM OSE DËRGONI ARTIKUJT E ZGJEDHUR NËinfo@feimabag.com